Conceptie grafica si identitate vizuala

Identitate vizuala inseamna interfata de comunicare cu clientii, imaginea reprezentativa a unei companii, imaginea pe care clientii o asociaza serviciilor si produselor oferite de aceasta. Fie ca e vorba de un logo simplu sau de un intreg manual de identitate, are o importanta deosebita: o identitate clara si puternica va avea un impact puternic si va transmite mesajul dorit.

Putem realiza concepte grafice pentru identitate vizuala (logo, slogan, manual de identitate, etc.) si pentru materiale publicitare si tiparituri (carti de vizita, foi cu antet, mape de prezentare, plicuri, pliante, flyere, postere, brosuri, cataloage, bannere, web, etc.).

Putem reproduce in format vectorial ilustratii, sigle sau alte elemente grafice, (este important ca imaginea sa aiba un grad suficient de claritate incat sa se poata distinge detaliile, in caz contrar reproducerea nu poate fi exacta). Grafica vectoriala nu-si pierde calitatea atunci cand este tiparita la dimensiuni foarte mari, ceea ce este un mare avantaj.